Cetti Care tilbyder

Fedtfrysning med Cryo21 i Kalundborg

Cetti Care® tilbyder

Fedtfrysning med Cryo21 er fedtsugning uden kirurgi

Er du træt af fedt, som ikke vil forsvinde lige meget hvilken kur, du prøver? Med kryoterapi hos Cetti Care i Kalundborg er det endelig muligt at få bugt med genstridigt mavefedt, dobbelthage, mormorarme og appelsinhud. Kryoterapi er en smertefri behandling, som kan sammenlignes med fedtsugning uden kirurgi.

Priser på Cryo21 behandlinger

Ansigtsbehandlinger 

Kr. 850,-

Kropsbehandlinger

Kr. 1.200,-

Smertebehandlinger fra

Kr. 550,-

Du kan også booke cryo21-behandlinger i RingstedBorup og Næstved.

Fedtfrysning og opstramning

Fedtfrysning med Cryo21 er ikke kun fedtfrysning som reducerer stædige fedtdepoter, men også en behandling til opstramning af slap og løs hud, lymfedrænage og cellulite behandling, selv ar og strækmærker mindskes.

Behandlingen er 100% sikker og kroppen udskiller helt naturligt fedtet. Cryo21 er fremtidens fedtfrysning hvor vi istedet for de traditionelle påsætninger arbejder med en sonde og derfor kan vi skræddersy behandlingen til dig og dine behov.

Er det maven som skal behandles får vi med Cryo21 behandlet hele området og ikke som med påsætninger, hvor der vil være mellemrum mellem dem. Ingen blå mærker, ingen ømhed og ingen forfrysninger.

Der er resultat og se lige efter behandling og det endelige resultat allerede efter 15-20 dage. Slut med at vente 90 dage på resultat.

Effektiv fedtfrysning

Fedtfrysning med Cryo21 kan benyttes på hele kroppen og man er ikke begrænset af håndtag som ved traditionel fedtfrysning, så med Cryo21 er man sikker på at få behandlet hele det ønskede område og der kommer ingen buler eller mangel på fjernelse af fedt, ligesom huden strammes op.

Er det fedtet på maven vi skal arbejde med, vil man med traditionel fedtfrysning være begrænset af håndtag/påsætninger, hvilket vil gøre at der på nogen vil være områder der ikke bliver behandlet. Med Cryo21 arbejder vi manuelt med en sonde og får derfor behandlet hele maven.

Har du et spørgsmål?

  Information om fedtfrysning og Cryo21

  Har du prøvet almindelig fedtfrysning på dobbelthage, vil du opleve behandlingen helt anderledes, da vi behandler manuelt med Cryo21 og derfor behandler et større område end lige på din dobbelthage.

  Fedtfrysning med Cryo21 giver permanente resultater og kan så meget mere end traditionel fedtfrysning. Hver behandling skræddersyes til dit behov, så vi er sikker på at både de uønskede fedtdepoter fjernes, men også at huden strammes op og evt cellulite og strækmærker mindskes. Med Fedtfrysning med Cryo21 kan vi forme din krop præcis som du ønsker.

  Med Cryo21 har du resultat allerede lige efter behandlingen og det endelige resultat allerede efter 15-20 dage, så slut med at vente 3 måneder på resultat. En ny fedtfrysning kan foretages efter 14 dage og er det opstramning efter 7 dage. Ligesom med traditionel fedtfrysning er nogen tilfredse efter en behandling, andre skal have 3 eller flere behandlinger.

  Hvorfor virker fedtfrysning?
  Med Cryo21får fedtcellerne et kulde chok, som omdanner det genstridige hvide fedt til brunt fedt. Brunt fedt kan kroppen lettere forbrænde og skille sig af med. Resultatet af behandlingen har du allerede efter 15-20 dage og udskillelsen af fedtet sker gennem leveren, fordøjelses og lymfesystemet. Sørg derfor for at drikke vand efter behandlingen.

  Behandlingen føles som en kølig massage og der er ingen smerte eller nedetid forbundet med behandlingen. Ingen blå mærker eller ømhed efterfølgende. Huden kan blive lidt rød, men det aftager efter 1/2 time.

  Hele kroppen kan behandles, dog behandler vi kun et område pr.  behandling, for at kroppen kan udskille fedtet og du kan få flotte resultater af behandlingen. Grunden til at vi kun behandler et område pr. gang er at du udskiller ekstra mange affaldsstoffer og vi skal sørge for, at dit “rensningsanlæg” (lever og nyrer) kan følge med. Dog kan vi behandle to områder, hvis et af disse er af mindre karakter (evt. hage). Er det opstramning af huden der behandles, anbefales en ny behandling efter 7 dage.

  • Fjernelse af stædige fedtdepoter
  • Punktslankning
  • Cellulite behandling
  • Strækmærker behandling
  • Figurformning på højeste niveau
  • Opstramning af løs hud
  • Lymfe og væske dræning
  • Fjernelse af dobbelthage
  • Effektiv ansigtsbehandling

  Hvor kan Cryo21 bruges?

  Ansigt

  Opstramning og afslapning

  Dobbelthage

  Fedtreducering og opstramning

  Hals og nakke

  Styrke og opstramning

  Bryst

  Styrke og opstramning

  Arme

  Fedtreducering og opstramning

  Mave

  Fedtreducering, opstramning og cellulite

  Hofter

  Fedtreducering, opstramning og cellulite

  Talje

  Fedtreducering, opstramning og cellulite

  Ryg

  Fedtreducering og opstramning

  Rumpe

  Fedtreducering, opstramning og cellulite

  Lår

  Fedtreducering, opstramning, cellulite og blodcirkulation

  Lægge

  Fedtreducering, opstramning og cellulite

  Spørgsmål og svar om Cryo21 og fedtreduktion

  1Gør det ondt at få kryoterapi?

  Nej, bestemt ikke. Behandlingen med kryoterapi er både ufarlig, smertefri og uden nogen former for bivirkninger. Kryoterapi er FDA-godkendt og føles som en blid, kold massage.
  BEMÆRK! Du skal være 18 år, for at få kryoterapi.

  2Er det noget jeg skal gøre inden behandlingen?

  Nej, men det vil være en fordel at du undgår at smøre din hud på det ønskede behandlingsområde med creme eller olie.

  3Er der hensyn jeg skal tage efter behandlingen?

  Det eneste du skal tænke på, er at din krop nu går i gang med at udrense flere affaldsstoffer end den plejer (fedtceller), så derfor skal du være opmærksom på at få drukket rigeligt med vand. Du skal meget gerne drikke mellem 2,5 og 3 liter. Vandet er med til at skylle affaldsstoffer ud af kroppen og dermed får du større udbytte af behandlingen.
  Du skal være opmærksom som på at det behandlede område kan blive lidt rødt efter behandlingen, hvilket er uden betydning.

  4Hvor lang tid tager en behandling?

  Selve behandlingen tager fra 20-30 minutter afhængig af det ønskede behandlingsområde.

  Det er vigtigt for os at du føler at du er i trygge hænder og derfor har vi valgt at afsætte 60 minutter til hver behandling. Så har vi altid tiden til en god snak omkring behandlingen og eventuelle ændringer/andre ønsker.

  Første gang tager vi før/efter billeder, måler området og får en snak om forventningerne.

  5Er der eventuel hjemmepleje mellem behandlingerne?

  Du vil af kryoterapeuten blive anbefalet mulighederne for produkter til hjemmepleje, som er med til at booste dit resultat af behandlingen. Det er ikke et must, men blot til dig der ønsker ekstra effekt og hurtigere resultater.

  6Hvor mange behandlinger er nødvendigt?

  Hvor mange behandlinger der skal til for at nå det ønskede resultat, er meget forskelligt. Som udgangspunkt er et behandlingforløb 6 gange – men det er en individuel vurdering, som der tages ved den GRATIS konsultation.
  Antal behandlinger varierer også fra område til område og også om det er fedtreducering/opstramning eller anti-age.

  7Kan alle få cryo21 behandlinger?

  Behandlingen er mild og ufarlig og udstyret vi behandler med er af ordentlig kvalitet og også FDA & CE godkendt. Det er kun uddannede kryoterapeuter der udfører denne behandling og dermed har de indsigt i fysiologi og anatomi samt har en forståelse for effekterne af behandlingen.

  Der kan være sygdomme/tilstande, hvor der skal udvises særlig agtpågivenhed, og hvor anbefales at rådføre med lægen. Det kan være organtransplantation, inflammatoriske processer og akut sygdom (kræft, hudsygdomme) eller graviditet og amning.

  Vi tager en snak om evt. sygdomme/tilstande under en GRATIS konsultation med kryoterapeuten.

  Hvad kan Cryo21 ellers?

  Cryo21 er en ny og avanceret fedtfrysningsteknologi, der udover at fedtfryse, også kan:

  • Lave ansigtsløft
  • Give læbevolume samt minimere linjer omkring munden
  • Lave anti-age i ansigtet, på halsen og på brystet (decolté)
  • Mindske cellulite (appelsinhud)
  • Lave lymfedrænage
  • Mindske strækmærker
  • Arbejde med poser og mørke render under øjnene
  • Mindske pigmenteringer over hele kroppen, specielt ansigtet
  • Mindske små røde karsprængninger ved næse og kinder
  • Berolige couperose og rosacea
  8Hvorfor er Cryo21 det rigtige valg?

  Cryo21 er en mulitimaskine og ikke blot en fedtfrysningsmaskine. Med Cryo21 kan vi sammensætte programmer og behandlinger som matcher dine behov og ønsker for forandring.

  Med Cryo21 kan vi både løfte, forme, udføre anti-age, opstramme og forskønne huden i ansigtet og på kroppen.

  Når du vælger behandling med Cryo21 vælger du netop en speciel maskine, der udover at bruge nedkøling under behandlingen også selv blander unikke produkter med aktive ingredienser ud fra dit ønske om behandling, der gør at du får super flotte resultater.

  Min konto

  Log ind

  Mistet din adgangskode?

  Opret en kundekonto?