Cetti Care® tilbyder

Hudforyngelse og laserbehandling

Med IPL Photorejuvenation kan man behandle en række milde hudproblemer, såsom blodsprængninger, rosacea og solskader i form af brune pletter. IPL fremmer også dannelsen af kollagen i huden, hvorfor behandlingen giver en mild opstramning af huden og får porrer til at trække sig sammen.

Behandlingerne foretages af Cosmetic Laser, som har en sygeplejerske i klinikken hos Cetti Care, hver 6. uge.

IPL/laser behandlinger er velegnet til hudforyngelse (f.eks. pigmentforandringer og “leverpletter”), hårfjerning og ved karsprængninger/rødme i ansigtet samt lysning af ar.

Pigmentforandringer i huden kan både være et resultat af solskader og hudens naturlige aldringsproces, der resulterer i ”leverpletter”, men også hormonelle forandringer i kroppen.

Pigmentforandringer

Solskader i form af pigmentforandringer kan ses som alt fra små fregnelignende pletter og mindre uensartede farver i huden til større områder med misfarvning.

Vi ved efterhånden alle sammen, at det er vigtigt at beskytte sig mod solen for bedst at bevare sin unge, friske hud. Dog er der stadig mange af os, der ser de første og vedvarende aldringstegn i form af solskader som pigmentpletter, uensartethed, rynker og fine linjer. Hos N’AGE behandler vi typisk disse aldringstegn med IPL.

Information om hudforyngelse med IPL

Mange mennesker oplever, at deres teint bliver mere ujævn med alderen. Solskader eller røde karsprængninger giver et uensartet og ældet udtryk. Men smuk teint hører ikke kun ungdommen til. Hudforyngelse er en behandlingsform med IPL/laser.

Inden du tager stilling til om du vil i gang med behandling, får du en konsultation hos sygeplejersken. Hun tager stilling til om hun kan hjælpe dig, hvor mange behandlinger der skal til og en ca. pris på, hvad det vil koste. Konsultationen er gratis, dog betales et depositum på kr. 200,- som enten modregnes i din behandlingspris eller returneres til dig.

Sammen med sygeplejersken, lægger I en behandlingsplan for, hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Du er til denne forundersøgelse velkommen til at tage en pårørende med.

Karsprængninger og rødme i ansigtet

IPL kan reducere både karsprængninger og generel rødme i ansigtet. Med teknologien opvarmes karret op til 70 grader, hvorefter blodet koagulerer og nedbrydes. Metoden er den sikreste på markedet og er specielt egnet til alle former for karsprængninger i ansigtet og på øvre del af kroppen. Har du større blå eller lilla karsprængninger på benene, så anvender vi en anden metode.

Lysne ar og strækmærker

Med IPL er det også muligt at lysne røde ar og akne-ar, så de synes finere og mindre synlige. Behandlingen foregår ved, at lysbølgerne absorberes af det røde pigment i arret, hvorved karrene i arret opvarmes og destrueres. Metoden kan også anvendes til at lysne røde og meget tydelige strækmærker.

Pris på IPL / laser

Du får en pris på behandlingsforløb med IPL / laser efter din uforpligtende konsultation med sygeplejersken fra Cosmetic Laser.

Sådan fungerer IPL/laser

Spørgsmål og svar om IPL / laser

Generelle spørgsmål og svar om IPL / laser

1Er IPL / laser farligt?

IPL teknologien er på ingen måde farlig. IPL(Intensivt Pulserende Lys) har eksisteret i mere end 25 år, og bliver brugt i mange professionelle klinikker. Hårfjerneren sender lys ned i dine hårsække, som så får dem til at trække sig sammen. 

Lyspulsen forbliver på hudens overflade, og går ikke ind i kroppen. Produktet er designet til kun at varme, og påvirke hårsækkene.

Kliniske studier dokumenterer at det er den sikreste, samt mest effektive metode til permanent hårfjerning.

2Hvor effektivt er IPL / laser?

Allerede efter første behandling vil nogle kunne se en tydelig reduktion af hårvækst. I gennemsnit ser man resultaterne efter 4-8 uger. Vi anbefaler et fortsætte behandlingen, indtil huden er glat og resultatet er opnået.

3Virker IPL / laser på alle hudtyper?

IPL / laser er velegnet til de fleste hudfarver, dog ikke de mørkeste. Hvorfor? Stofferne i vores krop absorberer lys ved forskellige bølgelængder. Det mørke pigment i hår og hud kaldes melanin. Den kraftige lyspuls fra hårfjerneren er målrettet mod melanin i dit hår for at bremse og reducere hårvækst på krop og ansigt. Se oversigten over hvilke hudtyper produktet virker på. 

"Den naturlige mørke hudfarve skyldes pigmenterne eumelanin. Ved mørk hudfarve kan man ikke behandles med IPL. Det skyldes at lysstrålerne ud over at brænde farven i hårene også vil brænde farven i huden. Dels gør det ondt, dels kan det give brandsår og ar svarende til de behandlede områder. Det er derfor vigtigt at der altid laves en test før hver behandling påbegyndes. På den måde sikrer man sig, at behandlingen tåles."

- Netdoktor

4Skal jeg barbere mig inden en behandling med IPL / laser?

Ja, vi anbefaler at barbere de områder, der skal behandles, så vidt det er muligt.

5Er det sikkert at få IPL / laser behandlinger under graviditet eller amning?

Selvom der ikke findes bevis for, at IPL / laser har negative effekter på gravide eller ammende kvinder, kan vi stadig ikke anbefale at få behandlinger, hvis du er gravid eller ammer. For en sikkerheds skyld.

6Hvor gammel skal man være for at få IPL / laser behandlinger?

Vi anbefaler at man som min. er 18 år. Har du børn eller unge under 18 år med udfordringer, der kan afhjælpes med IPL / laser, så vil sygeplejersken vurdere situationen under den gratis konsultation.

7Kan IPL / laser bruges på følsom hud?

Ja, IPL / laser kan godt bruges på følsom hud.

8Virker IPL / laser behandlinger også på mænd?

Ja. Mænd kan også drage nytte af IPL / laser behandlinger.

Spørgsmål og svar om permanent hårreduktion

1Virker IPL / Laser på grå, hvide og røde hår?

IPL / laser behandlinger virker IKKE på grå, hvide og røde hår, grundet hårets lave melaninindhold. Dun hår kan IKKE fjernes, da de ikke kan optage tilstrækkelig med lys. Cosmetic Laser har mange års erfaring med uønsket hårvækst/hårreduktion. Dog gøres opmærksom på, at flere faktorer kan være medvirkende til, at der på et senere tidspunkt, vil kunne opstå ny hårvækst i det behandlede område.

Der kan dog ved grå, hvide og røde hår behandles med IPL / laser, såfremt man ønsker en langsommere hårvækst. Denne form for behandling er ikke en permanent hårreduktion, men en "afskrækning" i hårvæksten således, at hårvæksten gror langsommere. Her kræves mindst 20 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum samt 4-6 årlige opfølgninger.

Min konto

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?