Cetti Care® tilbyder

Japansk Lifting ansigtsbehandling

Japansk Lifting giver

Naturligt ansigtsløft

Japansk lifting er en ny metode for naturlig ansigtsløft UDEN kirurgi udviklet i Japan, der benytter de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfe-dræning i ansigtet.

Absolut ren forkælelse til  kr. 495,-
(der er mulighed for klippekortordning)

Holdbare resultater uden kirurgi

Det er primært ansigtets muskler og væv, der behandles, men løfting stimulerer hele kroppen og forbedrer dit generelle velbefindende. Terapeuten udfører den japanske løfting med hænderne og formår at skabe holdbare resultater uden brug af kirurgi, Botox eller andre giftstoffer.

Har du spørgsmål?

  Løfter og glatter ansigtet

  Ansigtet består af en hel masse muskler som vi bruger til at udtrykke os med. De skaber vores mimik, skaber ubeviste bekymringsrynker og bruges når vi kniber øjnene sammen i solen. Ubevidst spænder vi hele tiden ansigtets muskler, og det forstærkes, når vi er stressede, nervøse, har smerter og er anspændte. Disse daglige spændinger har en tendens til at “sætte sig fast” gennem et helt liv og blive til permanente rynker.

  Japansk Lifting løfter og glatter ansigtet og ansigtet afspændes. På den måde giver japansk løfting helt fantastiske resultater på et træt og anspændt ansigt – det virker forebyggende og forsinker ansigtet naturlige ældning. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger, udglattes ansigets små hævelser.

  Poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret og ansigtet får et afslappet udseende.

  Book en tid til denne skønne ansigtsbehandling og mærk, hvordan du både i ansigtet, men også i hele kroppen, får en afslappende fornemmelse. En behandling der får dig til at svæve og som gør dig afhængig af fornemmelsen du har efterfølgende.

  Spørgsmål og svar om Japansk Lifting

  1Hvad er Japansk Lifting godt for?
  Det reducerer ansigtets tegn på ældning, så som rynker og poser over/under øjnene og giver dig en mere blød og smidig hud. Den opstrammer huden og reducerer misfarvning under øjenene. Den er et godt middel mod stress, da den hjælper dig med at afspænde og giver dig generelt en bedre balance i kroppen.
  2Kan alle få denne form for ansigtsbehandling?
  Nej, hvis du er gravid og ikke er kommet udover 12. uge, anbefaler vi ikke at du benytter denne form for ansigtsbehandling. Ligeledes behandler vi ikke, hvis du har feber, har åbne sår eller forkølelsessår i ansigtet.
  3Hvor tit må jeg få denne behandling?
  Vi anbefaler ikke at du får mere end en enkelt behandling om ugen. At få en behandling hver 2-3. uge, vil give dig gode resultater og max velvære.
  4Anbefaler i produkter til ansigtspleje under/efter denne behandling?

  Ja, bestemt. Vores hud i ansigtet er hele tiden udsat få vejr og vind og det er rigtig vigtigt at passe og pleje den. På den måde forebygger du også de små fine linjer, rynker, og sørger for din hud har de bedste betingelser for at stråle og se sund ud.

  Min konto

  Log ind

  Mistet din adgangskode?

  Opret en kundekonto?