Cetti Care® tilbyder kostvejledning

Kostvejledning er vejen til et sikkert og varigt vægttab

Din succes er vores succes

Redskaberne til at nå i mål med vægttab og et godt liv

Hvis du gerne vil gøre det godt for dig selv og din krop, så skal du kigge på det ”brændstof” der driver dig, og det er kosten. Det er kosten, der giver dig energi og overskud, så derfor er det så vigtigt at få fyldt det rigtige i kroppen. Du hælder jo ikke benzin på en diesel-motor, vel?


Book samtale

Eller ring 23 67 77 55

Din succes er vores succes

Tillid og motivationVores fornemste opgave er at vise dig tillid – og den anden vej rundt. En gensidig tillid er med til at skabe din forandring og lette dig i processen til en sundere og måske lettere liv. Vi arbejder ud fra princippet tavshedspligt, hvilket sikre dig, at al vores kommunikation er mellem os og ikke vises til eller deles med 3. part. Vi ved at motivationen er svingende og her er det vores fornemste opgave, at give dig de redskaber der skal til, for at du genfinder motivationen. Blot skal du vide at det er dit ANSVAR at passe godt på din krop og hjælpe den igennem processen.
Udfordringer

Hvis du er overvægtig, er sandsynligheden for at du lider af forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk til stede. Desuden kan du have, eller være på vej til at få diabetes 2, så lad os endelig komme i gang og give dig masser af værktøj til at holde livsstilssygdommene fra døren og få masser af energi.

Tillæg

Vi har andre alternative behandlinger i klinikken der kan bidrage med at booste din forbrænding og sætte gang i dit vægttab.

Kosttilskud kan i mange tilfælde være en god idé, da vores fødevarer i dag, desværre ikke har det samme næringshold som for blot 20 år siden. Desuden tilsætter vi konserveringsmidler, forskellige e-numre og andet mindre godt, for at vores fødevarer skal kunne holde længe. 

Vi tager gerne en snak med dig omkring, hvilke kosttilskud der kan være gode for dig.

Familie kostvejledning

Vil hele din familie gerne have bedre kostvaner og er klar til at hoppe på rejsen mod en sundere hverdag? Vi guider hele familien på en god og sjov måde, henimod en hverdag med større glæde, mere energi og mere overskud til at være ”familie”.

En rigtig god måde at få ekstra kvalitetstid sammen med familien på.

Vi er i klinikken meget bevidste om at din succes er vores succes, så du kan trygt lade os guide dig hele vejen. For os drejer det sig ikke om at du skal være i kategorien ”normalvægtig” men at du skal kunne lide det, du ser i spejlet, have energi og overskud og være glad for det du har opnået.

Vores priser

Forsamtale til vægttabsforløb

kr. 0,-

Personlig kostplan

45 min. samtale. Du kan tilkøbe en bodyanalyse for kun kr. 149,- i forbindelse med denne samtale. 

kr. 669,-

Har du et spørgsmål?

  Kender du det…

  • Manglende energi?
  • Træthed?
  • Tung krop?
  • Dårligt fungerende mave?
  • Trist hud?
  • Dårligt humør?

  Sådan hjælper Cetti Care®

  Vi hjælper dig til at finde den løsning der passer til dig, din krop og til din hverdag. Vi har specialiseret os i at tage hensyn til den enkelte og derudfra i fællesskab sammensætte det, der passer til din hverdag. Hvad der passer til din nabo, behøver ikke at passe til dig! Hvis du gerne vil opnå gode spisevaner, så skal du være klar over at en ændring i dine vaner er en løbende proces, der ikke klares over en eftermiddag. Vi arbejder hele tiden i samarbejde med dig og målrettet, så du når dit mål.

  Kundehistorie

  Vægttab efter to fødsler

  Ikke kigge i spejlet

  Efter to fødsler på under tre år og en rund fødselsdag på 40 så måtte jeg bare konstatere, at min krop ikke rigtig var en jeg kunne genkende. Den var blevet alt for stor, blød og rund. I virkeligheden vidste jeg det vel godt, men har egentlig bare undgået at kigge mig sådan rigtig indgående i spejlet og bare købt noget lidt større og mere løst tøj. For det der kur har vi prøvet derhjemme utallige gange. Det holdt måske fra mandag til fredag, men så gik der rose og knas i den og lad mig bare sige, at hjemsendelse og manden på barsel heller ikke sådan rigtig hjalp i den periode.

  Ked af min krop

  Da jeg stod afklædt i en tøjbutik gik det virkelig op for mig, hvor ked af det jeg egentlig var over min krop. På vej hjem ringede jeg til et motionscenter og aftalte en tid til at få lagt program og jeg lagde en besked på telefonsvareren hos Kalundborg Helseklinik. Det er her jeg for alvor satte i gang med en livsstilsændring.

  Nærmest alle med respekt for sig selv, har fået en personlig kostplan. Jeg har bare altid tænkt, at de lignede hinanden – sådan lidt karikeret “ingen mad, kun skyr og hørfrø“ og det vidste jeg godt ikke ville virke. De taber sig med knaldhårde træningsprogrammer og nul kost. Jeg vidste at træning ikke lige pludselig var noget som kunne være i min kalender, så kosten skulle være omdrejningspunktet. Jeg er sindssyg kræsen og har 2 times daglig transport, hvor jeg spiser for at holde mig vågen. Jeg havde en enorm appetit og spiste alt for meget og ALT for usundt.

  Følte mig hørt, set og forstået

  Hos Birgitte lavede vi en forventningsafstemning. Jeg var ikke overvægtig eller uden for den anbefalede BMI. Men vi var enige om, at jeg godt kunne opnå resultater. I samtalen følte jeg mig hørt, set og forstået. Vi talte om udfordringen med små børn, kræsenhed, transport, sukkerafhængighed og motion.

  Jeg fik en super inspirerende kostplan med massevis af forslag. Udgangspunktet var: Drik mere vand, spis flere grove grøntsager og mindre portioner. Jeg fik anbefalet (nærmest nul kalorie) snacks og mængde angivet kalorier i mindre sunde valg. Jeg gik fra Birgitte med en vanvittig lyst til at skulle lykkes. Birgitte havde også givet mig troen på, at jeg kunne og at det var muligt selv med lidt lækkert i madplanen.

  Værktøjer til hverdagen

  Dagen efter abonnerede jeg på MADLOG, en app hvor man kan notere alt man spiser, så udregner den kalorier samt mit anbefalede daglige kalorieindtag. BOM – det virkede! Jeg noterede alt i tre uger. Var der kalorier tilbage røg der bare Magnum Classic ind (faktisk hver dag). Cola blev skiftet ud med Pepsi Max og min måltider var mindre og gjorde mig mætte! Wauw for en oplevelse!

  Vi købte en sodastreamer for at få mere vand i hverdagen. Det har virkelig også virket og det er appetitligt og tørstslukkende. Bare det at der er bobler gør noget! Jeg vidste godt at motion ikke ville være en afgørende faktor, men jeg fik lagt et rygprogram, som vil være afgørende for mit mål om motion i fremtiden. Det blev gjort til punkt og prikke to gange ugentligt.

  Motion med måde

  I de tre uger var manden og jeg også afsted til 1.5 times ugentlig spinning. Som det sidste købte jeg et Garmin aktivitetsur, som logger skridt. Jeg har siden det blev købt gået minimum 10.000 skridt om dagen – nok 2/3 mere end jeg plejede. Hunden er træt – jeg kommer tidligt op og tager morgenturen og aftenturen til alle skridt er nået i et raskt tempo.

  Med disse få ændringer tabte jeg 3.1 kg rent fedt på 3 uger. Min motivation var intakt. Vi havde ferie og der blev nydt slik, is, chokolade, chips, rigtig Cola og rosé – nok bare i mindre mængder end normalt. Efter ferien vejede jeg det samme! Jeg tænkte i små mængder, mange skridt og vand! Det skal siges, at manden tabte 6 kg de første uger. Det er rart at have et mål sammen.

  Succes med støtte og vejledning

  Vi fortsætter – måske lidt mere afslappet, men nu ved vi det nok skal lykkes. Jeg kan kun anbefale andre at komme i gang – måske med lidt støtte og vejledning, så det er nemt at se, om man er på rette vej eller ej.

  Go vind – Hilsen Sanne

  Spørgsmål og svar om kostvejledning

  Generelle spørgsmål og svar om kostvejledning

  1Hvad hvis jeg er kræsen?

  Der er rigtig mange der vurderer at de er kræsne – og måske er der rigtig mange fødevarer du ikke er så vild med, men mange gange er det den måde, det er tilberedt på, som du ikke bryder dig om.

  Hos os får du mange idéer til, hvordan du med forskellige former tilberedning, pludselig syntes godt om f.eks. bønner, broccoli, rosenkål og andet. I mange tilfælde kan man faktisk lide mange flere fødevarer end man umiddelbart tænker.

  Vi hjælper dig med at “trylle” så du får en oplevelse af at du faktisk slet ikke er kræsen – det er blot noget du tror!

  2Men det er jo dyrt at leve sundt?

  At det er dyrt at leve sundt, er ikke rigtigt. Faktisk er det den anden vej rundt. Det er dyrt at leve usundt! og det er både når vi tænker på pengepungen, men også når vi tænker på din sundhed og dit helbred!

  Faktisk vil jeg påstå at hvis ikke du tænker over din sundhed, både kost og helbredsmæssigt, så kan det blive dyrt for dig på længere sigt. 

  Ved at leve sundt, forebygger du rigtig mange livsstilssygdomme og din livskvalitet øges i den grad. Vi har et godt sundhedssystem i vores land, men selvom du kan komme gratis til lægen og på hospitalet, så kan et dårlig livsstil komme til at koste dig mange penge til medicin og behandlinger. 

  Det er altid godt at forebygge ved at tænke over det “brændstof” du giver din krop. Du har den samme krop hele dit liv, så derfor skal den have det rigtige “brændstof”. Den kan ikke skiftes ud som en bil, når den er slidt.

  Vi hjælper dig med de rigtige værktøjer, så du vil opleve at det at have en sund livsstil og have fokus på de fødevarer man vælger, kan have en utrolig positiv effekt på din livskvalitet. 

  3Tager det ikke en masse tid at lave sund mad?

  Det tager faktisk ikke længere tid at lave sund mad end det du vælger. Det er klart at det tager længere tid end at smide en frysepizza i ovnen, men på den tid din pizza skal have i ovnen, kan du nå langt!

  Vi ved godt at rigtig mange har en idé om at de skal stå og snitte og hakke for at lave mad, men vi har nogle rigtig gode idéer til, hvordan du ret nemt kan forberede en stor del af dine f.eks. middagsmåltider, i forvejen.

  Det hele drejer sig om den rigtige planlægning og det er vi gode til hos os! Vi giver dig de rigtige værktøjer til at du får lavet en madplan, hvor du ret hurtigt får overblikket, så det bliver meget nemmere i din hverdag at lave sund mad til hele familien.

  4Hvordan kan jeg gøre det nemt for mig selv, når jeg ikke har overskud?

  Hvis du bruger de rigtige værktøjer til at planlægge familiens kost, så bliver det rigtig nemt for dig. Husk! det hele skal ikke hænge på dig – du skal involvere din familie. Det kan give rigtig god mening at være flere om både forberedelse og madlavning. Det er kvalitetstid – husk det!

  Ellers er vi klar til at anbefale dig forskellige former for måltidskasser du kan vælge hos forskellige leverandører. Vi finder frem til lige den løsning, der passer bedst til din familie. 

  Vi har selv afprøvet flere af disse løsninger med måltidskasser og er begejstret! super lækker, super nemt og så er vi glade for at du får de varer du skal bruge og dermed minimerer madspild. Og der er det vigtigt at have fokus. Alt for meget mad, ryger i skraldespanden i dag, desværre. 

  Og en sidste og meget vigtig ting! Jo hurtigere du får sundere mad (bedre brændstof til kroppen), så vil du opleve at du får mere overskud og bedre humør! Det er en fantastisk “side-gevinst” der helt gratis følger med i en kostomlægning.

  5Hvordan får jeg gjort den sunde mad spændende?

  Sund mad kan godt være rigtig spændende. Hvis man før altid har fået sine grøntsager kogte (nogen gange helt udkogte og smattede) så kan man syntes det er svært at det kan blive spændende. Men det kan det faktisk godt! Vi er vane mennesker og som man siger: monkey see – monkey do, så er det tit vi laver maden på samme måde som vores forældre og bedsteforældre gjorde, for det er det vi har set og oplevet. I dag er vi så heldige at vi har “google” og er kan du finde frem til et væld af spændende måder at lave sund mad. 

  Det eneste der kræves af dig er blot at du er åben for at prøve nyt og er nysgerrig på at kaste dig ud i noget, du ikke plejer. 

  Vi hjælper dig med masser af inspiration, så du slet ikke kan vente med at kaste dig ud i nye og spændende opskrifter, som samtidig kan være lette og ikke tage for lang tid at lave.

  Min konto

  Log ind

  Mistet din adgangskode?

  Opret en kundekonto?