Om Cetti Care

Den bedste rådgivning

Cetti Care

Kommer snart…

Sådan foregår en askepot ansigtsbehandling

Det helt specielle ved denne behandling er at vi har implementeret vores Cryo21 som giver dig en skøn oplevelse. Cryo21 er 10 min kuldebehandling, hvor vi sætter gang i hudens kollagen- og elastin produktion, som er det, der holder din hud smuk og forebygger de små linjer. Det er på ingen måde ubehageligt, men føles blot som kolde strøg på huden.

En dejlig ansigtsmassage efter din “kuldebehandling”, sætter godt gang i blodcirkulationen i dit ansigt og er med til at give dig et friskt “look”.

Behandlingen afsluttes med plejende ansigts- og øjencreme og du får en vejledning i, hvordan du bedst plejer din hud.

Har du spørgsmål?

  Professionelle produkter

  I vores behandling bruger vi hudplejeprodukterne fra Radiant – Professional Skin Care og vores ampulkur er fra Arcaya og er et vegansk produkt. Alle produkterne kan købes til din hjemmepleje. 

  Til kuldebehandlingen, blandes en speciel ansigtscreme tilpasset behandlingen og din hudtype.

  For os er det vigtigt at du nyder tiden det tager at få din behandling. Det giver det bedste resultat,  når du er afslappet og formår at tænke at det er et godt valg du har truffet til forkælelse og til lidt “mig” tid. 

  Vi sørger for rammerne og giver dig en god oplevelse og sørger for at du går glad herfra og forhåbentlig glæder dig til at komme igen til mere forkælelse.

  Spørg gerne din behandler om muligheden for et behandlingsforløb, hvorved   Spørgsmål og svar om Askepot behandling

  1Hvorfor er det nødvendigt med ansigtsbehandling?

  Huden er kroppens største organ. Huden i vores ansigt er altid "fri" og derved udsat for vind og vejr. Det slider voldsomt på huden - både sol, vind og kulde. 

  Vi genkender hinanden på vores ansigt og vi syntes alle sammen at det er rigtig rart at se pæn ud. Du kan gøre rigtig meget for at bevare en smuk hud med glød. Vi udskifter vores hud - dvs. på huden i dit ansigt, sidder masser af døde hudceller der "drysser" af og inden under er den nye hud. Ved at eksfoliere huden, sørger du for at holde din hud forholdsvis fri for døde hudceller og derved får du et friskt look. Det kan dog ikke stå alene. Dagcreme, serum og natcreme tilpasset din hudtype er med til at holde din hud smuk og velplejet. 

  Med en behandling ca. hver 6. uge, sørger du får at give din hud de optimale betingelser for at holde sig smuk og ung. Og med den rette hjemmepleje, vil du kunne opretholde en fornuftig produktion af collagen og elastin - som netop er med til at give dig det smukke, friske udseende.

  2Kan alle få denne form for ansigtsbehandling?

  Ja, alle kan få denne skønne ansigtsbehandling. Den er til alle aldre og det kan vi sige, netop fordi vi udvælger produkterne vi anvender til behandlingen, efter din hudtype. 

  Jo før du kommer i gang med regelmæssig hudplejebehandlinger og rutiner, des bedre. Du vil takke dig selv for det, efterhånden alderen skrider frem - for du vil i en grad bevare din smukke hud. 

  3Anbefaler i produkter til ansigtspleje under/efter denne behandling?

  Ja, bestemt. Vores hud i ansigtet er hele tiden udsat få vejr og vind og det er rigtig vigtigt at passe og pleje den. På den måde forebygger du også de små fine linjer, rynker, og sørger for din hud har de bedste betingelser for at stråle og se sund ud.

  Kundeudtalelse

  Altid problemer med hud

  Jeg er først i 70’erne og har altid haft lidt af en problem hud. Derfor har jeg altid sørget for at få plejet min hud bedst muligt – blandt andet ved at få ansigtsbehandlinger.

  Jeg har nu fået Askepot ansigtsbehandlingen 2 gange hos Cetti Care og jeg må sige at. jeg bestemt mærker en forskel! Min hud har tendens til at være meget tør og jeg skal love for, at denne behandling har gjort underværker. I behandlingen indgår skønne produkter og blandt andet er jeg ret begejstret for både ampulkuren og de 10 min kuldebehandling jeg får. Jeg kan simpelthen mærke at huden arbejder!

  Vejledning i produkter og pleje har jeg også modtaget og jeg må sige at jeg er rigtig glad for mine nye produkter, som både er drøje i brug, men det er også så nemt og overskueligt. Min ansigtspleje går som en leg og jeg glæder mig til at skulle på badeværelset og udføre den, både morgen og aften.

  Jeg kan kun anbefale at prøve – jeg føler mig 100% tryg og ved jeg er i gode hænder, når jeg lægger mig på briksen og bliver forkælet.

  Birthe Lobedanz

  Min konto

  Log ind

  Mistet din adgangskode?

  Opret en kundekonto?