Cetti Care® The 1:1 Diet by Cambridge Weightplan

Nå dit vægttab med The 1:1 Diet 

Cetti Care® anbefaler

En sund krop er opskriften på langt og sundt liv

I mere end 35 år har The 1:1 Diet by Cambridge Weightplan hjulpet mere end 25 mill. mennesker på verdenplan med vægttab og vedligeholdelse af vægten. Produkterne forhandles i 32 lande og alene i Norden har vi mere end 1 million tilfredse brugere. Cetti Care hjælper dig i mål – Vi har arbejdet med The 1:1 Diet by Cambridge Weightplan siden 2013.

Cetti Care® tilbyder The 1:1 Diet

Gratis for-samtale The 1:1 Diet by Cambridge Weightplan

Information om vægttabsforløb med The 1:1 Diet by Cambridge Weightplan

Pris i alt: Gratis

Kickstart

14 dages kickstart vægttab med 3 konsultationer, startpakke med produkter til første uge og derudover personlig vejledning/opfølgning.

Afsluttes med kostvejledning.

Fysiske møder eller online.

Pris i alt: 995,-

Godt i gang

6 ugers vægttabsforløb med 5 konsultationer, startpakke med produkter til første uge, personlig vejledning/opfølgning. 

Afsluttes med kostvejledning.

Fysiske møder eller online.

Pris i alt: 1.895,-

Den seriøse

12 ugers vægttabsforløb med 8 konsultationer, startpakke med produkter til første uge samt personlig vejledning/opfølgning.

Afsluttes med kostvejledning.

Fysiske møder eller online.

Pris i alt: 2.995,-

All in

12 ugers vægttabsforløb med 8 konsultationer, startpakke med produkter til første uge samt personlig vejledning/opfølgning.

Afsluttes med kostvejledning.

12 måneders "hold vægten" - 16 opfølgninger.

Fysiske møder eller online

Pris i alt: 5.995,-

Om The 1:1 Diet by Cambridge Weightplan

Måltidserstatninger til effektivt vægttab & sunde alternativer til dig, der ikke er på kur. The 1:1 Diet er en metode med videnskabeligt dokumenteret vægttab. I 19630’erne begyndte Dr. Alan Howard, forsker ved University of Cambridge, at undersøge metoder til vægttab hos overvægtige og i 1967 blev The 1:1 Diet by Cambridge Weightplan en realitet.

The 1:1 Diet opfylder de meget strikse krav til sund ernæring. Varigt vægttab er hvad du kan opnå med The 1:1 Diet og det viser forskning fra bl.a. Parker Instituttet på Frederiksberg Hospital i København.

Har du et spørgsmål?

  En personlig vægtplan

  Vi sammensætter i samarbejde en kostplan med måltidserstatninger samt opskrifter, som passer ind i din hverdag og i dine daglige rutiner. Kostplanen kan bestå af mellem 1-4 måltider pr. dag. Alle produkter: shakes, smoothies, supper, færdigretter og barer, indeholder alle de næringsstoffer – vitaminer og mineraler – som din krop har brug for. Ved 3 måltidserstatningsprodukter om dagen, har din krop fået dagens portion af vigtige næringsstoffer.

  Støtte hele vejen

  Du er ikke ALENE, når du vælger The 1:1 Diet by Cambridge Weightplan som din vej til vægttab. En uddannet  konsulent følger dig og coacher dig både under og efter vægttabet. Det skal være slut med at tælle kalorier og holde kalorie regnskab. Hver af vores måltidserstatninger indeholder ca. 200 kcal. 1 produkt fra The 1:1 Diet = 1 måltid. Det er super nemt at sammensætte dagens menu.

  Smag, smag, smag!

  The 1:1 Diet’s måltidserstatninger er kendte for at være lækre, mættende og meget velsmagende. I en startpakke finder du alle de produkter vi har på det danske marked, og så kan du ellers finde dine favoritter til din personlige kostplan. Brug vores startpakke til at afprøve, hvor nemt det er at bruge The 1:1 Diet produkterne og start evt. en minikur op. Vi hjælper dig godt i gang med startpakken, som du kan købe ved at booke tid til en GRATIS for-samtaler.

  Spørgsmål og svar om The 1:1 Diet

  Generelle spørgsmål og svar om The 1:1 Diet by Cambridge Weightplan

  1Kan alle tabe sig med The 1:1 Diet?

  Ja, alle kan tabe sig med The 1:1 Diet by Cambridge Weightplan. Det er et koncept, hvor du er i kalorieunderskud, som er et af de vigtige parametre, når du vil af med din overvægt.

  2Tager jeg ikke bare det hele på igen, når jeg er færdig med min kur?

  The 1:1 Diet er ikke anderledes en alle andre metoder der anvendes. Hvis du falder tilbage i de gamle vaner, så risikerer du at tage det hele på igen - og en gang i mellem, mere til. 

  3Hvorfor skal jeg vælge The 1:1 Diet frem for andre pulverkurer?

  The 1:1 Diet adskiller sig fra andre pulverkurer på flere områder.

  Du vil ALDRIG møde produkterne i et supermarked eller anden butik/forretning, men kun hos uddannede The 1:1 Diet konsulenter.

  Og hvorfor det? jo, fordi vi værner om vores unikke koncept og vores velsmagende produkter og fordi vi ved hvor vigtig det er for vores klienter at de har en dygtig person ved deres side, hele vejen i mål.

  Udover det, så har vi (The 1:1 Diet i Danmark) vores egen læge tilknyttet, som vi har kontakt med, når vores klienter er brugere af medicin. Det er ret vigtigt for os at vise dig at vi tager dig og din tilstand alvorligt, vi passer på dig og sørger for at håndtere dig og dit vægttab professionelt.

  4Er The 1:1 Diet produkterne bedre end andre produkter?

  Der findes rigtig mange forskellige vægttabsprodukter på markedet i dag. Der, hvor vi skiller os ud er mest af alt på vores koncept: du er ikke alene! Men vi er også kendt for at være "produkterne med den bedste smag" og så er vores produkter nøje fremstillet med den rette mængde af vitaminer og mineraler, så du ved 3 produkter, får dækket dit daglige behov (ud fra sundhedsstyrelsens anbefalinger).

  The 1:1 Diet produkter bliver også bruge i forskellige forskningsforsøg på både Frederiksberg Hospital og Hvidovre Hospital.

  5Findes der flere forskellige produkter eller er det bare shakes og bar?

  Vi har et rigtig bredt sortiment og det er vi rigtig glade for. Alle vores klienter finder deres favoritter blandt vores mere end 20 forskellige produkter indenfor nedenstående kategorier.

  Vi kan nævne:

  Shakes
  Smoothies
  Bar
  Bites
  Grød
  Supper
  Færdigretter
  Færdig drik
  Soft drinks (saftevand)
  Bouillon

  6Hvad gør jeg, hvis jeg bliver inviteret ud mens jeg er i vægttabsforløb? er det hele så ødelagt?

  Det der er noget af det unikke ved The 1:1 Diet er at vi tilpasser dit forløb, så det passer ind i DIN hverdag. 

  Det sker at vi bliver inviteret ud - eller selv inviterer gæster. Heldigvis! Og det er der plads til. Sammen med din konsulent, finder vi en løsning på din "udfordring" så du har de helt rette værktøjer til at håndtere en invitation og komme ud, uden du ødelægger noget som helst! 

  Der er altid en ny dag i morgen - du skal bare have dit mindset med dig - og det hjælper vi dig med.

  7Må børn komme på kur med The 1:1 Diet?

  Vi anbefaler at man som min. er 18 år, hvis The 1:1 Diet skal bruges som et værktøj for at komme ned i vægt. Der kan være tilfælde, hvor vi i samarbejde med dig og dine forældre/værge gerne vil hjælpe, trods du ikke er 18 år. Her har vi naturligvis kontakt med vores læge. 

  Hvis blot at der vælges at bruge The 1:1 Diet som et sundt mellemmåltid eller til dig, som har svært ved morgenmad, så er det ikke noget problem at du er under 18 år.

  8Jeg kan ikke tåle mælk - kan jeg bruge produkterne alligevel?

  Produkterne er baseret på skummetmælkspulver, og kun få er laktosefri.

  Jeg har dog i klinikken haft flere klienter igennem, som har valgt at tage lactase i forbindelse med deres vægttabsforløb, hvorefter der ingen problemer har været og deres forløb er gået så fint.

  Min konto

  Log ind

  Mistet din adgangskode?

  Opret en kundekonto?